Het belang van een TVH Equipment hoogwerker: hoe u het apparaat vindt dat het beste aan uw eisen voldoet

HW - TVH RENTAL PRIJS OFFERTE AANVRAGEN

Hoogwerker: het belang van een hoogwerker: hoe u het apparaat vindt dat het beste aan uw eisen voldoet

hoogwerker jlg huren tvhEen hoogwerker is een belangrijke machine en het moet met de grootst mogelijke kennis van zaken worden gekocht. Het is erg belangrijk dat naast het werk dat verricht moet worden ook een analyse wordt uitgevoerd van de plaats en de apparatuur, vooraleer begonnen wordt met het werk.

Om de meest geschikte hoogwerker te vinden raden we u onder meer aan de volgende richtlijnen te volgen.

1. Type machine

U moet weten welke types er beschikbaar en in voorraad zijn. Algemeen verkrijgbare hoogwerkers zijn handmatig- of zelf aangedreven hoogwerkers, het schaartype en de telescooplift. Zorg ervoor dat u de modellen en de verschillen tussen ieder type hoogwerker kent. Hoe meer u weet van het type machine dat u zoekt, hoe beter u een besluit kunt nemen.

2. Beoordeling van de opdracht

Het precies beoordelen van de opdracht is belangrijk bij het nemen van een besluit over welke hoogwerker het best aan uw eisen voldoet. U moet vragen beantwoorden als “op welke hoogte wordt het werk verricht?” en “welk werk moet de werknemer verrichten?” Deze vragen zijn belangrijk om de taakspecificaties vast te stellen die tot de keuze voor de juiste hoogwerker zullen leiden. Als de werknemer de taak staande kan verrichten en de werkplek naast of net onder hem is dan kan een hoogwerker van het schaartype de oplossing zijn. Als de werknemer boven zijn hoofd moet werken kan een telescooptype nodig zijn. Als er ter plekke hindernissen zijn is mogelijk een lift met een knikarm aangewezen. In ieder geval, met het juiste advies en de juiste kennis van zaken wordt u geholpen bij het vinden van de meeste geschikte hoogwerker voor uw opdracht.

3. De werklast

Een beoordeling van de werklast van de hoogwerker zal haar capaciteit en afmetingen bepalen. Er moet worden vastgesteld hoeveel werknemers er naar de werkplek moeten worden vervoerd. Het is ook belangrijk om vast te stellen welk gereedschap ze meenemen om hun taak te verrichten. Het apparaat moet in staat zijn om het vereiste aantal werknemers en hun gereedschap te dragen.

4. Locatie van de werkplek

Het is noodzakelijk om te weten waar precies het werk zal worden uitgevoerd. Als het werk binnenin een gebouw wordt verricht dan heeft u bijvoorbeeld een manuele of een elektrisch aangedreven hoogwerker nodig. Als het werk buiten wordt verricht dan kunt u een grotere hoogwerker gebruiken.

5. De werkplek bereiken

Er kunnen beperkingen zijn voor het bereiken van de werkplek, die vervolgens bepalend zijn voor de keuze van de hoogwerker. Als het terrein ruig en lastig is, zult u een machine op rupsbanden nodig hebben naast een kleinere hoogwerker die gemakkelijk naar de werkplek kan worden vervoerd. U zult de machines van tevoren naar de werkplek moeten kunnen brengen om vertragingen en problemen tijdens de werktijden te voorkomen.

6. Andere factoren

U moet ook rekening houden met andere factoren zoals de weersomstandigheden, de locatie van de werkplek binnen of buiten het gebouw en veiligheidszaken voordat u beslist welke type hoogwerker het werk het best en het veiligst kan uitvoeren.

Hoogwerker Huren Gunco TVH

TVH Equipment – Thermote & Vanhalst

Een Hoogwerker Huren?

Ontvang gratis alle informatie & prijzen van
TVH Equipment, de sales & rental afdeling van
TVH – Thermote & Vanhalst.

HWP - TVH RENTAL PRIJS OFFERTE AANVRAGEN

JLG Hoogwerker huren Gunco

Comments are closed.