BEDRIJF

TVH Equipment | TVH – Thermote & Vanhalst

TVH-Thermote-Vanhalst-Hoogweker-HurenMet een personeelsbestand van ruim 4,000 werknemers en dochterondernemingen wereldwijd, is TVH de ambitieuze wereldwijde marktleider in onderdelen voor transportmaterieel en interne industriële voertuigen, nieuwe en tweedehandse heftrucks, nieuwe en tweedehandse hoogwerkers en intern transportmaterieel.

TVH zet de standaard voor onafgebroken vernieuwing en uitmuntendheid in kwaliteit en dienstverlening in deze tak van de industrie en blijft volledig gefocust op de tevredenheid van zijn klanten en belanghebbenden.

TVH verbindt zich er toe om een ware one-stop-shop ervaring te bieden en streeft voortdurend naar operationele uitmuntendheid door vernieuwende handelspraktijken en niet-aflatende gecontroleerde verbeteringen.

TVH verbindt zich er toe om zijn werknemers een uitdagende en belonende werkomgeving te bieden met het oog op teamwerk, groei en ontwikkeling, creativiteit en initiatief.

Iedereen binnen de organisatie, ongeacht hun nationaliteit, religie, cultuur of achtergrond, steunt deze missie en deze waarden.

GROUP THERMOTE & VANHALST

Brabantstraat 15
8790 Waregem

Telefoon: +32 56 43 42 11
Fax: +32 56 43 44 88

Website: www.tvh.com
Email: info@tvh.com

TVH Equipment heeft zo’n 1500 machines in de verhuurvloot. Contacteer ons vandaag.

Hoogwerker Huren?

Ontvang gratis alle informatie & prijzen van TVH Equipment – Thermote & Vanhalst.

HWP - TVH RENTAL PRIJS OFFERTE AANVRAGEN

Hoogwerker Huren Prijzen

1969: Thermote & Vanhalst

De firma Thermote & Vanhalst werd opgericht in 1969 door dhr. Paul Thermote en dhr. Paul Vanhalst. Het begon allemaal met het aankopen, herstellen en verkopen van oude legertrucks. Vandaag is TVH een wereldspeler in de vorkheftruck- en hoogwerkermarkt.

De verhuur startte als aparte business unit binnen TVH halfweg de jaren ’90. Voordien werden heftrucks meestal verhuurd als vervanging voor machines in onderhoud of reparatie. Wat lang de zaak geweest is van een paar mensen en een bescheiden vloot (in 1998 een goede 250 eenheden) is uitgegroeid tot de TVH Rental Equipment Division. Met 30 interne medewerkers en 20 chauffeurs beheren wij een verhuurpark van 2000 toestellen, waarvan iets meer dan de helft heftrucks. TVH Rental Equipment heeft vestigingen in Waregem, Sint-Niklaas, Aalst en Bergen.

www.tvh.com

1985: Gunco

Gunco België werd opgericht in Antwerpen in 1985 als eerste buitenlandse vestiging van het tot dan toe Nederlandse succesverhaal. Als dealer van JLG kon Gunco zowel op de verhuur- als de verkoopmarkt zijn stempel drukken met het uitgebreide gamma JLG machines. Later kwamen daar de hoogwerkers van Teupen bij. Dankzij een verhuurvloot van recente machines, gespecialiseerde technische mensen en een maximale flexibiliteit groeide Gunco uit tot een begrip in de hoogwerkerwereld. Bijkomende vestigingen in Nijvel en Contern (Groot Hertogdom Luxemburg) waren het gevolg. Gunco heeft zo’n 1500 machines in de verhuurvloot.

2011: Joined forces

In 2011 werd Gunco internationaal overgenomen door de TVH Group. De verhuuractiviteiten in België worden als Gunco Powered by TVH, gebundeld. Samen bieden we nog meer flexibiliteit en daadkracht met 4 strategisch gelegen vestigingen in België en Luxemburg, een gezamenlijke vloot van meer dan 3600 jonge toestellen .

Meer dan ooit kan u bij ons terecht voor een oplossing op maat voor al uw heftruck of hoogwerkernoden. Met onze 4 strategisch gelegen vestigingen in België en Luxemburg, 3600 jonge verhuurmachines en zo’n 36 vrachtwagens kunnen wij u de beste service bieden. Zowel wat betreft verhuur, verkoop en technische ondersteuning staat een ervaren en gedreven team voor u klaar.

2015: TVH Equipment

Vanaf 1 maart 2015 fusioneert Gunco NV op de Belgische markt met Thermote & Vanhalst NV en Milcon NV. Deze nieuwe vennootschap wordt TVH Equipment NV en blijft de betrouwbare partner voor het kopen, huren en herstellen van heftrucks, hoogwerkers, verreikers en aanverwante producten, op dezelfde vestigingen: Waregem, Antwerpen, Brussel, Maaseik en Nijvel. Deze meerdere locaties bieden een belangrijke meerwaarde op vlak van bereikbaarheid, interventies op werven en plaatselijke dienst-na-verkoop.

Gunco NV wordt TVH Equipment NV vanaf 1 maart 2015. Vanaf 1 maart 2015 is Gunco NV gefusioneerd met Thermote & Vanhalst NV en Milcon NV. De nieuwe vennootschap is TVH Equipment NV en blijft de betrouwbare partner voor het kopen, huren en herstellen van heftrucks, hoogwerkers, verreikers en aanverwante producten.

Waregem
T +32 (0)56 43 42 21

Antwerpen
T +32 (0)3 544 14 00

Nijvel
T +32 (0)67 79 43 70

Luxemburg
T +352 26 15 94

Comments are closed.